Industri

Vi tilbyder rådgivning og sparring

Hos Roesgaard Byg opfører vi stålhaller til bl.a. industri, erhverv, værksteder, opbevaring samt sports- og multihaller i hele landet. Med mange års erfaring med planlægning og eksekvering af alle typer stålhal, er vi et sikkert valg – Uanset om du er på udkig efter en uisoleret eller isoleret stålhal.

Er du i tvivl om hvilken type eller størrelse hal, der er rigtig til dit formål, så tilbyder vi kyndig og uforpligtende rådgivning. Her kommer vi gerne ud til dig, hvor vi laver en vurdering af både omgivelser og ønsket funktionalitet. Vi deler ud af vores viden om, hvad der virker bedst i den givne situation. Eksempelvis om det er bedst med én stor hal eller to små haller – eller om der er behov for en isoleret stålhal til jeres formål.

Overvejer du en isoleret stålhal?

En isoleret stålhal kan, netop i kraft af sin isolering, tjene mange formål. De er det oplagte valg til en idrætshal eller hurtigt opsatte kontorbygninger samt til forskellige industri- og erhvervsbrug, hvor der er behov for plads og gode forhold til både medarbejdere og materiel.

Vores stålhaller opføres og indrettes efter jeres behov og efter alle gældende regler. Vi benytter gode materialer udvendigt og indvendigt, der sikrer en lang levetid og det bedst mulige indeklima i hallerne.

null

Ridehaller

null

Maskinhaller

null

Malkestalde