Om os

Roesgaard Byg er startet som enkeltmandsvirksomhed stiftet af Jytte og Hans Roesgaard i 1999. Siden da er virksomheden kun vokset, og det er hovedsageligt efter den gode gamle mund-til-mund metode – Med andre ord har vi altid levet af vores tilfredse kunder.

Ofte er vores arbejde startet med en lille tømreropgaver, som vokser i takt med, at vi har vist vores værd og opbygget tillid. Hos os er tryghed, tillid, troværdighed, diplomati og hjælpsomhed nemlig nøgleord, som vi aldrig går på kompromis.

Vores holdning til både kvalitet og tryghedsskabende personlig kontakt har sikret os tilfredse kunder i hele landet. Vores hårdtarbejdende tilgang til alle opgaver medvirkede desuden til, at vi var blandt de stolte modtagere af Gazelleprisen under finanskrisen i 2008 og 2009.

I dag udfører vi både små og store opgaver i hele Danmark samt i Sverige, og vi er specialister i alle former for halbyggeri. Med dygtige samarbejdspartnere kan vi varetage den fulde entreprise, og vi kan være med fra første idé til færdigt projekt. Vi vægter rådgivning og sparring højt og kommunikerer med kunder på dansk, svensk, norsk, tysk og engelsk.

Vi bestræber os på at finde den helt rigtige håndværksmæssige løsning fra sokkel til tag, og vi udarbejder altid et unikt og uforpligtende tilbud til netop din opgave. Hvis du vil vide mere om Roesgaard Byg, eller hvis vi skal tage en snak om dine ønsker, så kontakt os på 21 61 09 41 eller skriv via vores kontaktformular.