Industrihaller

Se vores projekter her.

Skal du bruge en industrihal?

Hos Roesgaard Byg opfører vi industrihaller såvel som stålhaller til bl.a. erhverv, værksteder, opbevaring samt sports- og multihaller i hele landet. Vi har mange års erfaring med planlægning og eksekvering af alle typer industrihal, er vi et sikkert valg. Uanset om du er på udkig efter en uisoleret eller isoleret industrihal i stål.

Vi tilbyder rådgivning og sparring

Er du i tvivl om hvilken type eller størrelse hal, der er rigtig til dit formål, så tilbyder vi kyndig og uforpligtende rådgivning. Her kommer vi gerne ud til dig, hvor vi laver en vurdering af både omgivelser og ønsket funktionalitet. Vi deler ud af vores viden om, hvad der virker bedst i den givne situation. Eksempelvis om det er bedst med én stor hal eller to små haller. Eller om der er behov for en isoleret industrihal til jeres formål.

Overvejer du en isoleret industrihal i stål?

En isoleret industrihal i stål kan, netop i kraft af sin isolering, tjene mange formål. De er det oplagte valg til en idrætshal eller hurtigt opsatte kontorbygninger samt til forskellige industri- og erhvervsbrug, hvor der er behov for plads og gode forhold til både medarbejdere og materiel.

Vores industrihaller opføres og indrettes efter jeres behov og efter alle gældende regler. Vi benytter gode materialer udvendigt og indvendigt, der sikrer en lang levetid og det bedst mulige indeklima i hallerne. Kontakt os i dag og høre mere.

null

Ridehaller

null

Maskinhaller

null

Malkestalde