Landbrug

Se vores projekter her.

Landsbrugsbyggeri og staldbyggeri udføres i hele landet

Skal du have opført en landsbrugshal eller stald? Roesgaard Byg i Lemvig varetager staldbyggeri og andet landbrugsbyggeri i hele Danmark og Sverige. Vores haller er konstrueret efter alle gældende retningslinjer, og vi medregner både dine arbejdsvilkår og dyrenes velvære, så du opnår de optimale betingelser for at drive et landbrug.

Over 30 års erfaring med staldbyggeri og landbrugsbyggeri

I over 30 år har vi ydet rådgivning og sparring samt varetaget byggeriet af industrihaller og minkhaller i hele landet. Vi lever af vores tilfredse kunder, og derfor vægter vi kvalitetshåndværk og personlig kontakt højt. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og betragter først vores arbejde som afsluttet, når du er 100% tilfreds.

Kontakt os for at høre mere.

null

Kvæg

null

Heste

null

Kylling

null

Svin

Få rådgivning og vejledning

Med udgangspunkt i vores erfaring tilbyder vi rådgivning og sparring. Vi giver også altid et uforpligtende tilbud. ​Vi kører gerne ud til dig og giver en faglig vurdering inden projektets start. Vores overbevisning er, at en tæt dialog med kunden skaber de bedste resultater.
Kontakt os på telefon 21 61 09 41 til en uforpligtende snak. På den måde er du sikker på, at vi er det rigtige match til dit projekt.